EnergiaGuru® S

Ett kontinuerligt konkurrensutsatt avtal

Servicepaketet är riktat till företag med en årlig elförbrukning på 50 000–1 000 000 kWh. Med vår tjänst kan du låta EnergiaGuru® ta hand om elanskaffningen och lägga ditt fokus på företagets kärnverksamhet. Vi ser till att skaffa er el till bästa möjliga pris.

EnergiaGurus® kundbas säkerställer att till och med mindre företag kan skaffa el till samma pris som betalas på grossistmarknaden för el. Vi erbjuder upphandlingsmodeller som är vanligtvis tillgängliga endast för större organisationer.

Med vår tjänst kan ert företag spara till och med 30 % på de årliga elkostnaderna. År 2021 betalar våra kunder i genomsnitt 34,49 €/MWh för sin el. Allt detta möjliggörs av vår yrkeskunskap och vår programvara, EnergiaGuru®, som använder sig av omfattande marknadsdata.

Vår tjänst omfattar:

Kontinuerlig konkurrensutsättning och avtalsuppföljning

Vårt kunniga expertteam följer med elmarknaden ständigt, väljer de bästa lösningarna för just ert företag och ser till att ert elpris är lägst på marknaden.

Uppsägning av gammalt elavtal och att teckna nytt avtal

Vi säger upp ert gamla elavtal och börjar om på rent bord. Vi konkurrensutsätter elbolag å era vägnar och säkerställer att ni får det bästa möjliga elpriset med tanke på er elförbrukning.

Övervakning av detaljhandelsmarknaden för el

Vi övervakar detaljhandelsmarknaden för el och tillhandahåller transparent information om faktiska elpriser till företaget. Vår stjärnklassificering gör det enklare för er att jämföra priser och låter er kontrollera vilken prisnivå den el ert företag använder ligger på. Stjärnklassificeringssystemet baserar sig på elanskaffningspriser som samlats in från närmare 1000 olika företag.

En anskaffningsstrategi som utnyttjar artificiell intelligens

Vår programvara övervakar elmarknaden 24/7/365 och ger larm när elpriset är på den nivå som har fastställts av analytiker.
Våra kunder behöver inte göra någonting. Våra analytiker och programvaran ser till den el som köps är säker och billig.

Elprisklassificering

Energipriserna kan variera mellan olika företag med till och med 50 %. För företag ligger priset i regel på 2,00–6,00 cent/MWh.
Vilken stjärnklassificering får priset ditt företag betalar?

 
29,08 €/MWh
35,52 €/MWh
41,36 €/MWh
47,21 €/MWh
57,27 €/MWh

År 2021 är medelpriset för EnergiaGuru®-kunder cirka 34,49 €/MWh.

Vanliga frågor

Vem är tjänsten riktad till?

Tjänsten är riktad till företag med en årlig elförbrukning på 50 000–1 000 000 kWh.


Hur mycket kostar tjänsten?

Tjänsten har ingen startavgift.
Du betalar endast om EnergiaGuru® lyckas spara pengar för ditt företag. Vi fakturerar 50 % av de faktiska besparingarna.


Hur länge gäller avtalet?

Avtalsperiodens längd är 5 år.

Kontakt

Soile Niskala - 050 543 1070 - soile.niskala@senoyj.fi
Aleksanteri Marttila - 050 4687 277 - aleksanteri.marttila@senoyj.fi