Rekrytointi

Tutustu avoinna oleviin työpaikkoihin!

Avoin hakemus

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja, mutta olemme aina kiinnostuneita kyvykkäistä tekijöistä, joten jos koet sinulla olevan sellaisia ominaisuuksia joita yrityksemme kaipaa niin lähetä avoin hakemuksesi osoitteeseen info@senoyj.fi.fi

Web Developer / System Administrator, Vaasa/Oulu tai etätyö

Hakuaika alkanut 27.10.2022

Etsimme henkilöä noin 2+ vuoden devauskokemuksella. Tehtävässä toimit perehdytyksesi myötä SaaS-periaatteella toimivan EnergiaGuru® -järjestelmän pääkäyttäjänä ja kehittäjänä. Lisäksi sinusta kasvaa asiantuntija tulevaisuuden teknologiaratkaisuiden määrittelyssä, rakentamisessa ja kehittämisessä. EnergiaGuru® -ohjelmisto on kehitetty tukemaan asiakkaan sähkönhankinnan kustannusoptimointia ja hintavertailua.

Tarjoamme

  • Laajat vaikutusmahdollisuudet toiminnan kehittämiseen avainhenkilönä
  • Urakehitysmahdollisuudet pienessä, mutta vakaassa yrityksessä
  • Mukavan ja asiantuntevan työporukan
  • Joustavan etätyömahdollisuuden

 

Työtehtävä

Toimenkuvaasi räätälöidään viimekädessä osaamisesi mukaan, siihen kuuluvat muun muassa

  • IT-ratkaisujen vaatimusmäärittely, kehittäminen ja osallistuminen päätöksentekoon
  • Järjestelmien ja nettisivujen ylläpito, päivittäminen ja muuttaminen
  • Dataintegraatiot
  • UI/UX-suunnittelu

 

Olisitko sinä hakemamme tekijä? Lisätietoja ja hakuohjeet löydät alla olevasta painikkeesta (siirtyy uudelle sivulle).

Asiakkuuspäällikkö, Suomen Energianeuvonta Oyj:lle

Hakuaika päättynyt 18.9.2022

Haemme Suomen Energianeuvonta Oyj:lle asiakkuuspäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. 

Etsimällämme henkilöllä on aiempaa kokemusta suurasiakkuuksien hoidosta ja vaativista asiakaspalvelun tehtävistä, sekä mielellään taustaa energia-, rahoitus- tai it-alalta. Loistaaksesi tässä tehtävässä, tulee sinun olla yhteistyökykyinen tiimipelaaja, jolla on vankka ymmärrys asiakkuuksien pitkäjänteisestä hoidosta ja kehittämisestä sekä myyntiprosesseista. Arvostamme hyvää organisointikykyä, oma-aloitteisuutta sekä ratkaisukeskeistä asennetta. Kaupallinen koulutus katsotaan hakijan eduksi.

Asiakkuuspäällikkönä työskentelet tiiviissä yhteistyössä organisaation muiden jäsenien kanssa ja osallistut palveluiden ja tuotteiden kehittämiseen. Vastaat laskutuksen oikeellisuudesta ja toimit tarvittaessa myös myynnin tukena asiakastapaamisissa. Tässä tehtävässä sinulla tulee olla periksiantamaton ja omatoiminen asenne sekä aito halu kehittyä ja oppia uutta.

Toivomme, että työnteko luonnistuu sinulta niin suomeksi, ruotsiksi kuin englanniksi. Nopeasti kehittyvässä liiketoiminnassa sinulla on tulevaisuudessa mahdollisuus kasvattaa rooliasi ja saada lisää vastuuta. Työssäsi sinun tulee käyttää tehokkaasti yleisiä toimiston ohjelmistoja, erityisesti arvostamme CRM-järjestelmien ja Excelin sujuvia käyttötaitoja.

Työpisteesi sijaitsee Vaasan alueella ja työssä on mahdollisuus myös etätöihin. Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Lisätietoja ja hakuohjeet löydät alla olevasta painikkeesta (siirtyy uudelle sivulle).