Rekrytointi

Tutustu avoinna oleviin työpaikkoihin!

Myyntipäällikkö, Suomen Energianeuvonta Oyj:lle

Hakuaika päättyy 10.12.2021

Haemme Suomen Energianeuvonta Oyj:lle innokasta ja aikaansaavaa myyntipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Suomen Energianeuvonta Oyj on keskittynyt suurasiakkaiden sähkönhankintapalveluihin. Liikeideana on hankkia yhdessä asiakkaiden kanssa sähköä mahdollisimman kustannustehokkaasti muuttuvasta markkinasta. Palveluiden avulla asiakkaat ovat yltäneet keskimäärin 20% vuosittaisiin säästöihin sähköenergiakustannuksissa. Kasvavan ja kehittyvän liiketoiminnan myötä tarvitsee myyntitiimi energisen ja tuloksellisen myyntipäällikön Pirkanmaan ja Pohjanmaan alueelle.

Myyntipäällikkönä työtehtäviisi kuuluu myynnin tuloksellisuuden varmistaminen, myyntitiimin tukeminen ja sparraus sekä toiminnan strateginen suunnittelu. Työssäsi myyntipäällikkönä pääset työskentelemään suurasiakkuuksien parissa kehittämällä heille sopivia palveluja ja ratkaisuja. Tehtävässä vaaditaan pitkäjänteistä ja sitkeää asennetta.

Etsimällämme henkilöllä on kokemusta palveluiden ja ratkaisujen myymisestä, suurasiakkuuksien hoidosta sekä taustaa rahoitus- tai energia-alalta. Toivomme, että työnteko luonnistuu sinulta niin suomeksi, ruotsiksi kuin englanniksi. Loistaaksesi tässä tehtävässä, tulee sinun olla yhteistyökykyinen tiimipelaaja, jolla on vankka ymmärrys myyntiprosesseista ja asiakkuuksien pitkäjänteisestä hoidosta ja kehittämisestä. Arvostamme hyvää organisointikykyä, oma-aloitteisuutta sekä ratkaisukeskeistä asennetta.

Myyntipäällikkönä työpisteesi sijaitsee joko Pirkanmaan tai Vaasan alueella. Olethan valmis matkustamaan työn ja asiakastapaamisten tarpeiden mukaisesti. Työ edellyttää, että sinulla on oma auto käytettävissä.

Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Tehtävän palkkaus perustuu peruspalkkaan ja bonusmalliin.

Lisätietoja ja hakuohjeet löydät alla olevasta painikkeesta (siirtyy uudelle sivulle).

Myyjä, Suomen Energianeuvonta Oyj:lle

Hakuaika päättyy 10.12.2021

Haemme Suomen Energianeuvonta Oyj:lle kasvupotentiaalia omaavaa aktiivista myyjää vakituiseen työsuhteeseen. Suomen Energianeuvonta Oyj on keskittynyt suurasiakkaiden sähkönhankintapalveluihin. Liikeideana on hankkia yhdessä asiakkaiden kanssa sähköä mahdollisimman kustannustehokkaasti muuttuvasta markkinasta. Palveluiden avulla asiakkaat ovat yltäneet keskimäärin 20% vuosittaisiin säästöihin sähköenergiakustannuksissa. Kasvavan ja kehittyvän liiketoiminnan myötä haemme myyjää Pirkanmaan tai Pohjanmaan alueelle.

Tehtävässä työnkuvaasi kuuluu koko myyntiprosessin sujuva vienti potentiaalisen asiakkaan kontaktoimisesta onnistuneisiin kauppoihin. Pääset tekemään tuloksellista myyntiä ja rakentamaan pitkäaikaisia asiakassuhteita. Sinun tulee olla henkilö, joka uskaltaa tarttua puhelimeen ja pystyy rakentamaan asiakkaille heille sopivia ratkaisuja. Sinun ei kuitenkaan tarvitse osata vielä kaikkea, sillä perehdytämme ja koulutamme sinut tehtävään.

Loistaaksesi tässä tehtävässä, tulee sinun olla periksiantamaton ja omatoiminen asenne sekä aito halu kehittyä ja oppia uutta. Etsimällämme henkilöllä on aiempaa kokemusta tuloksellisesta myyntityöstä ja asiakaslähtöinen ajattelutapa. Kaupallinen koulutus katsotaan hakijan eduksi. Emme edellytä aiempaa kokemusta energia-alalta, mutta kiinnostus alaa kohtaan tärkeää.

Toivomme, että työnteko luonnistuu sinulta niin suomeksi, ruotsiksi kuin englanniksi. Nopeasti kehittyvässä liiketoiminnassa sinulla on tulevaisuudessa mahdollisuus kasvattaa rooliasi ja saada lisää vastuuta.

Työpisteesi voi sijaita joko Pirkanmaalla tai Vaasan alueella. Olethan kuitenkin valmis matkustamaan koko Suomen alueella työn ja asiakastapaamisten tarpeiden mukaisesti. Työ edellyttää, että sinulla on oma auto käytettävissä.

Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Tehtävän palkkaus perustuu peruspalkkaan ja bonusmalliin.

Lisätietoja ja hakuohjeet löydät alla olevasta painikkeesta (siirtyy uudelle sivulle).