Rekrytointi

Tutustu avoinna oleviin työpaikkoihin!

Asiakkuuspäällikkö, Suomen Energianeuvonta Oyj:lle

Hakuaika päättyy 18.9.2022

Haemme Suomen Energianeuvonta Oyj:lle asiakkuuspäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. 

Etsimällämme henkilöllä on aiempaa kokemusta suurasiakkuuksien hoidosta ja vaativista asiakaspalvelun tehtävistä, sekä mielellään taustaa energia-, rahoitus- tai it-alalta. Loistaaksesi tässä tehtävässä, tulee sinun olla yhteistyökykyinen tiimipelaaja, jolla on vankka ymmärrys asiakkuuksien pitkäjänteisestä hoidosta ja kehittämisestä sekä myyntiprosesseista. Arvostamme hyvää organisointikykyä, oma-aloitteisuutta sekä ratkaisukeskeistä asennetta. Kaupallinen koulutus katsotaan hakijan eduksi.

Asiakkuuspäällikkönä työskentelet tiiviissä yhteistyössä organisaation muiden jäsenien kanssa ja osallistut palveluiden ja tuotteiden kehittämiseen. Vastaat laskutuksen oikeellisuudesta ja toimit tarvittaessa myös myynnin tukena asiakastapaamisissa. Tässä tehtävässä sinulla tulee olla periksiantamaton ja omatoiminen asenne sekä aito halu kehittyä ja oppia uutta.

Toivomme, että työnteko luonnistuu sinulta niin suomeksi, ruotsiksi kuin englanniksi. Nopeasti kehittyvässä liiketoiminnassa sinulla on tulevaisuudessa mahdollisuus kasvattaa rooliasi ja saada lisää vastuuta. Työssäsi sinun tulee käyttää tehokkaasti yleisiä toimiston ohjelmistoja, erityisesti arvostamme CRM-järjestelmien ja Excelin sujuvia käyttötaitoja.

Työpisteesi sijaitsee Vaasan alueella ja työssä on mahdollisuus myös etätöihin. Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Lisätietoja ja hakuohjeet löydät alla olevasta painikkeesta (siirtyy uudelle sivulle).

Tietohallintoasiantuntija, Suomen Energianeuvonta Oyj:lle

Hakuaika päättyy 18.9.2022

Haemme Suomen Energianeuvonta Oyj:lle tietohallintoasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Haemme Suomen Energianeuvonta Oyj:n kasvavan organisaation vahvistukseksi positiivista, oma-aloitteista ja ratkaisukeskeistä tietohallintoasiantuntijaa.

Tietohallintoasiantuntijan tehtävään kuuluu toimia SaaS periaatteella toimivan EnergiaGuru® -järjestelmän pääkäyttäjänä ja kehittäjänä, sekä asiantuntijana tulevaisuuden teknologiaratkaisuiden määrittelyssä, rakentamisessa ja kehittämisessä. EnergiaGuru® ohjelmisto on kehitetty tukemaan asiakkaan sähkönhankinnan kustannusoptimointia ja hintavertailua.

Lisäksi tietohallintoasiantuntijan tehtävään kuuluu myös muiden käytössä olevien järjestelmien ylläpito ja tarvittaessa henkilöstön tukeminen järjestelmien käyttämisessä. Palvelutarjonnan kehittyessä pääset osallistumaan tulevaisuuden IT- ratkaisujen kehittämiseen ja päätöksentekoon keskeisessä roolissa. Osallistut myös kiinteästi palvelun laadun seuraamiseen ja kehittämiseen.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja joustavan työn, sekä asiantuntevan ja mukavan työyhteisön. Arvostamme osaamistasi ja kokemustasi koodaamisesta sekä esimerkiksi tietojenkäsittelytieteiden tai vastaavien opintojen suorittamista.

Loistaaksesi tässä tehtävässä, sinulla tulee olla hyvä organisointikyky, oma-aloitteisuutta sekä ratkaisukeskeinen asenne. Sinulla on hyvä paineensietokyky, ja olet tottunut työskentelemään nopeasti muuttuvissa tilanteissa ja kiireenkin keskellä.

Työpisteesi sijaitsee Oulussa tai vaihtoehtoisesti Vaasassa. Työssä on myös mahdollisuus etätöihin. Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Lisätietoja ja hakuohjeet löydät alla olevasta painikkeesta (siirtyy uudelle sivulle).