EnergiaGuru®-palvelu suurille sähkönkäyttäjille

Palvelu sopii yrityksille, joilla vuosittainen sähkönkulutus on 5 GWh – 1 TWh. Palvelumme käyttöönotto alkaa auditoinnilla, jossa yrityksenne sähkönhankinnasta tehdään laaja selvitys. Selvityksen avulla tehdään tarkat toimenpidesuunnitelmat kustannusten säästämiseksi: Sopimusten saattaminen vastaamaan suurasiakkaiden tarpeita sekä sähkönhankintastrategia aktiivisella riskikäsikirjalla.

Palvelumme ansiosta suurasiakkaiden sähkökuluissa on mahdollista saavuttaa keskimäärin 20 % vuosittaiset säästöt. Vuonna 2021 asiakkaamme maksoivat sähköstä keskimäärin 34,36 €/MWh. Tämä kaikki on mahdollista ammattitaidon ja käytössä olevan EnergiaGuru®-ohjelmiston avulla, jonka toiminta perustuu tarkkaan markkinadataan. Asiakkaamme nauttivat tehokkaasta ja turvallisesta tavasta hankkia sähkö nyt ja tulevaisuuteen oikea-aikaisesti silloin kun se on edullista ja näin ollen suojattua korkeita sähkönhintoja vastaan.

Palveluumme kuuluu:

Auditointi

Auditoinnissa Suomen Energianeuvonta Oyj selvittää yrityksenne sähkönhankinnan nykytilan sekä euromääräisen säästöpotentiaalin. Teille räätälöidään kehitystoimenpiteet ja luodaan niistä toimenpidesuunnitelma. Nämä säästöt eivät vaadi yritykseltänne mitään investointeja. Hankintamallia sekä sopimuksia säädetään vastaamaan teidän tarpeita paremmin.

Auditoinnin jälkeen

Auditoinnin jälkeen lähdemme korjaamaan sieltä löydettyjä poikkeamia puolestanne ja raportoimme teille säännöllisesti edistymisestä.

Vanhan sähkösopimuksen irtisanominen ja uuden sopimuksen neuvottelu

Ammattitaitoinen tiimimme pitää jatkuvasti huolen siitä, että sähkösopimuksenne on voimassa aina niin pitkään, että on mahdollista toteuttaa tehokasta sähkönhankintaa. Voimassaoloajan lisäksi huolehdimme siitä, että asiakkaidemme sopimusehdot vastaavat tätä päivää eivätkä ne sisällä asiakkaan sähkönhankintaa rajoittavia ehtoja.

Sähkön vähittäismarkkinan seuranta

Seuraamme sähkön vähittäismarkkinaa ja yrityksenne saa läpinäkyvää tietoa toteutuneista hinnoista.

Monipuolinen hankintastrategia

Asiakkaillamme on erilaiset pörssituotteet käytössä. Tämä mahdollistaa sähkönhankintastrategian toteuttamisen tehokkaasti.
Sähkönhankinnan strategiaan kuuluu riskienhallinta alati muuttuvissa markkinatilanteissa.

Sähkökaupan hintaluokitus

Energian hinta vaihtelee eri yritysten kesken jopa 50 %, ja yrityksiltä veloitetaan tyypillisesti 20,00 € – 60,00 €/MWh.
Mihin tähtiluokkaan yrityksesi hinta asettuu?

29,08 €/MWh
35,52 €/MWh
41,36 €/MWh
47,21 €/MWh
57,27 €/MWh

Usein kysytyt kysymykset

Kenelle palvelu on suunnattu?

Yrityksille, joiden vuosittainen sähkönkulutus on yli 5000 MWh.


Paljonko palvelu maksaa?

Auditoinnin kulutusperusteinen hinta on 5 000 – 15 000 € (alv. 0 %). Auditoinnin hinta hyvitetään kokonaan sopimuskauden aikana. Auditoinnin lisäksi maksat ainoastaan, jos sähkönhankintasi tehostuu palvelumme avulla. Laskutamme syntyneestä säästöstä 40 % ensimmäiset kolme vuotta, jonka jälkeen 20 % toteutuneesta säästöstä.


Kuinka pitkään sopimus kestää?

Sopimuskauden pituus on 3 vuotta, jonka jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana.

Ota yhteyttä

Mika Rantanen - 041 319 2942 - mika.rantanen@senoyj.fi