Sähkön hankinnan vertailu

Sähkövertailu yritykselle – helposti ja luotettavasti!

Tuntuuko sähkönvertailu yritykselle työläältä prosessilta?

Tätä varten me SEN:illä olemme kehittäneet sähkönvertailuun konseptin, jonka avulla yrityksesi voi keskittyä rauhassa ydintoimintoihinsa ja luottaa siihen, että sähkö ostetaan aina kilpailukykyisellä hinnalla.

Toisin sanoen, teemme kaiken puolestasi, jotta voit saada yrityksesi sähkön edullisempaan hintaan. Oma ansaintamallimme perustuu yrityksenne tekemään säästöön, jolloin se motivoi meitä löytämään parhaan mahdollisen sähkönhinnan.

Sähkösalkku, Pörssisähkö, Kiinnitykset – ja mitä vielä!

Haluamme jakaa tietotaitoamme ja siksi tarjoammekin mahdollisuuden kysyä kaikesta yrityssähköön, sen vertailuun sekä ostoon liittyvistä asioista täysin veloituksetta. Pääset myös lukemaan blogistamme lisää näistä aiheista! Voit myös koska tahansa ottaa meihin yhteyttä, mikäli sinua askarruttaa jokin!

Kuinka paljon yritykseni voi säästää sähkökuluissa SEN:in avulla?

Me SEN:illä pystymme laskemaan, kuinka paljon teidän on mahdollista säästää sähkönhinnassa vuositasolla verrattuna EnergiaGuru®:n käyttäjien parhaiten onnistuneeseen viidennekseen. Teemme kartoituksen veloituksetta ja tarvitsemme siihen vain yrityksenne sähkön vuosikulutuksen sekä nykyisen hinnan.

Miten SEN:in sähkönvertailu eroaa muista ja tekee meistä parhaan? ​

Asiantuntijoidemme tiedon sekä osaamisen lisäksi käytössämme EnergiaGuru®-palveluohjelmisto, joka seuraa sähkömarkkinoita 24/7/365 ja hälyttää, kun sähkönhinta on analyytikkojen asettamalla tasolla.

Millaiselle yritykselle SEN:in palvelut sopivat?

SEN:in palvelut sopivat kaikille yrityksille koosta riippumatta. Koska sähkön hinta vaihtelee eri yritysten kesken merkittävästi, olemme luoneet SEN:in tähtiluokituksen. Tähtiluokituksen avulla voit vertailla tällä hetkellä maksamasi sähkön hintaa. Tähtiluokitus perustuu lähes 1000 yrityksen sähkönhankintahinnan dataan. Yrityksiltä veloitetaan tyypillisesti 20 € – 60 €/MWh.

29,08 €/MWh
35,52 €/MWh
41,36 €/MWh
47,21 €/MWh
57,27 €/MWh

Sähkösopimus yrityksille

Me emme ole sidoksissa tietyn sähköyhtiön sähköhintaan tai sopimuksiin. Me SEN:illä pystymme hyödyntämään puolueettomasti sekä riippumattomasti kaikkia markkinoilla olevia sähköntarjoajia ja näin meillä on enemmän mahdollisuuksia löytää asiakkaalle mahdollisimman edullinen sähkösopimus.

Yrityssähkön kilpailuttaminen on tärkeää, sillä sähkömarkkinat vaihtelevat erittäin paljon. Oikein tehdyillä sopimuksilla sekä kiinnityksillä ja osaamisella kuukausittaiset säästöt voivat olla jopa tuhansia euroja.

Sähkösalkku

Yrityksenne tarpeista riippuen, voimme liittää yrityksesi meidän yhteishankitapooliimme tai voimme rakentaa yrityksellesi oman hankintasalkun.

Yhteishankintapooliin ehdoton etu on se, että se antaa pienemmille toimijoille mahdollisuuden hankkia sähkönsä tukkumarkkinoiden hinnoilla sekä mahdollistaa hankintamallit, jotka ovat yleensä vain suurempien toimijoiden saatavilla.

  • Me seuraamme sähkömarkkinoita ja teemme kiinnityksiä, kun hinta on oikealla tasolla. Kiinnitysten avulla pystymme takaamaan tietyn sähkönhinnan tietylle aikajaksolle.
  • Hankintasalkku muodostuu useista kiinnityksistä, jotka yhdessä määrittävät sähkön hinnan.

Paljon sähkönkulutuksesi on vuositasolla?

Pieni tai keskisuuri

50 – 5 000 MWh

Suuri

Yli 5 000 MWh

Julkinen toimija

Julkinen sektori