EnergiaGuru®-palvelu pienille ja keskisuurille sähkönkäyttäjille

Jatkuvasti kilpailutettu sopimus

Palvelu sopii yrityksille, joilla vuosittainen sähkönkulutus on 50 – 5000 MWh. Palvelun avulla voit jättää sähkönhankinnan EnergiaGuru®:n hoidettavaksi ja keskittyä itse ydinliiketoiminnan pyörittämiseen. Varmistamme, että sähkönne hankitaan aina parhaimpaan mahdolliseen hintaan.

EnergiaGuru®:n asiakaskanta antaa jo pienemmällekin yritykselle mahdollisuuden hankkia sähkönsä tukkumarkkinoiden hinnalla. Mahdollistamme hankintamallit, jotka ovat yleensä vain suurempien toimijoiden saatavilla.

Palvelun avulla yrityksenne säästää vuosittaisissa sähkökustannuksissa jopa 30 %. Vuonna 2021 asiakkaamme maksoivat sähköstä keskimäärin 34,36 €/MWh. Tämä kaikki on mahdollista ammattitaidon ja käytössä olevan EnergiaGuru®-ohjelmiston avulla, jonka toiminta perustuu laajaan markkinadataan.

Palveluumme kuuluu:

Sähkösopimusten jatkuva kilpailutus ja ylläpito

Ammattitaitoinen tiimimme seuraa jatkuvasti sähkömarkkinoita ja valitsee juuri teille sopivat ratkaisut eri vaihtoehtojen joukosta varmistaen markkinoiden edullisimman hinnan.

Vanhan sähkösopimuksen irtisanominen ja uuden sopimuksen tekeminen

Irtisanomme vanhan sähkösopimuksenne ja aloitamme täysin puhtaalta pöydältä. Hoidamme sähköyhtiöiden kilpailuttamisen puolestanne ja varmistamme parhaan hinnan yrityksenne sähkönkulutukselle.

Sähkön vähittäismarkkinan seuranta

Seuraamme sähkön vähittäismarkkinaa ja yrityksenne saa läpinäkyvää tietoa toteutuneista hinnoista. Tähtiluokituksemme helpottaa hintavertailua ja sen avulla voitte seurata millä tasolla yrityksenne sähköstä maksama hinta on. Tähtiluokituksemme perustuu dataan lähes 1 000 yrityksen sähkönhankintahinnasta.

Monipuolinen hankintastrategia

Sähkönhankintastrategian kautta erilaiset pörssituotteet ovat käytössänne. Analyytikkomme seuraavat jatkuvasti sähkömarkkinoita ja valitsevat juuri teille sopivat ratkaisut EnergiaGuru®-ohjelmiston avulla.

Sähkökaupan hintaluokitus

Energian hinta vaihtelee eri yritysten kesken jopa 50 %, ja yrityksiltä veloitetaan tyypillisesti 20,00 € – 60,00 €/MWh. Mihin tähtiluokkaan yrityksesi hinta asettuu?

29,08 €/MWh
35,52 €/MWh
41,36 €/MWh
47,21 €/MWh
57,27 €/MWh

Usein kysytyt kysymykset

Kenelle palvelu on suunnattu?

Yrityksille, joiden vuosittainen sähkönkulutus on 50 MWh – 5000 MWh

Paljonko palvelu maksaa?

Palvelun käyttöönoton yhteydessä laskutetaan kertaluontoinen liittymismaksu. Jatkossa maksat ainoastaan, jos EnergiaGuru® säästää yrityksellesi rahaa. Laskutamme syntyneestä säästöstä 50%.

Kuinka pitkään sopimus kestää?

Sopimuskauden pituus on 5 vuotta, jonka jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana.

Ota yhteyttä